~ BRASSERIE UP ~

 

Voor wie geïnteresseerd is - hier een ontzettend mooi initiatief in Den Haag!

 

Heb je een verslavingsachtergrond, ben je clean en wil je graag een opleiding volgen in de horeca, wellicht is Brasserie UP dan een idee voor jou. Ook als je in de horeca bent uitgevallen en op zoek bent naar een veilige werkomgeving kan brasserie UP je wellicht iets bieden.

Meer info op: www.brasserieup.nl

 

Als leerling bij brasserie UP te Den Haag heb je een verslavingsverleden maar ben je super gemotiveerd om een switch te maken.

In deze Brasserie krijg je de mogelijkheid een nieuwe start te maken. Vier dagen in de week loop je stage in de keuken of de bediening onder leiding van bevoegde docenten.
Op maandag volg je lessen in de Brasserie in bijvoorbeeld; vak theorie koken, Nederlands en rekenen. Keihard werken dus!

Je wordt in één jaar opgeleid tot het MBO 2 diploma kok of gastvrouw/ gastheer (startkwalificatie). Na deze periode gaan wij je helpen om een baan te vinden.

Wil jij je aanmelden voor een leer/werktraject bij Brasserie UP en voldoe je aan de volgende eisen:
- Ben je tussen de 17 en 28 jaar oud
- Heb je minimaal een V.M.B.O basis diploma
- Heb je momenteel geen werk en volg je geen opleiding
- Heb je een verslavingsachtergrond én ben je clean
- Spreek en schrijf je goed Nederlands
- Ben je bereid om keihard aan jezelf te werken.

Twijfel dan niet en schrijf je in op www.brasserieup.nl/leerlingen

 

Als je in herstel bent van een verslaving, je bent verknocht aan de horeca, en je wilt met jouw kennis en ervaring graag anderen gaan helpen dan kan UP hier wellicht ook mogelijkheden bieden.

Succes!!